Vrei sa stii unde producem acest minunat produs?

Comuna Saelele, Teleorman

Saelele este o comună în județul Teleorman, Muntenia, România, formată din satele Pleașov și Saelele (reședința). Suprafață – 2898,98 ha.

Populație 2792 Suprafață intravilan 183,34 ha Suprafață extravilan 2715,64 ha Nr gospodării 1000 Nr locuințe 1000 Nr grădinițe 2 Nr școli 2 Activități zonale: legumicultura, agricultura, creșterea animalelor(bovine, ovine, porcine, caprine, cabaline). Activități economice: Legumicultura, agricultura, creșterea animalelor.

Stupii ramasi acasa pentru a produce stropul nostru de sanatate

„Extracția mierii este procesul central în apicultura de îndepărtare a mierii din fagure, astfel încât să fie izolată într-o formă lichidă pură. În mod normal, mierea este depozitată de albinele melifere în fagurele lor de ceară de albine; în stupii de albine încadrați, mierea este depozitată pe o structură de lemn numită cadru. Ramele de miere sunt de obicei recoltate la sfârșitul verii, când vor fi cel mai mult umplute cu miere. Pe un cadru complet umplut, celulele vor fi acoperite de albine pentru depozitare; adică fiecare celulă care conține miere va fi sigilată cu un capac din ceară de albine. „

Plasarea stupilor langa lanurilor de floarea soarelui