Degusta si traieste sanatos

Doar asa vei avea o viata sanatoasa

"Datorita continutului de aminoacizi, vitamine, minerale, carbohidrati si antioxidanti, mierea are o multime de beneficii: proprietati antioxidante, antibacteriene si antimicrobiene care pot reduce inflamatia si infectiile cauzate de virusuri si bacterii."

Un gram de sanatate curata

Miere Poliflora

Mierea polifloră stimulează pofta de mâncare, mai ales la copii. De asemenea, acționează benefic asupra ficatului și a inimii, deoarece îmbunătățește circulația sanguină și asigură o rezervă optimă de glicogen necesară organismului.

Miere Salcam

Avantajul principal al mierii din flori de salcâm rămâne protejarea cavității bucale și eliminarea durerilor de gât, a tusei și a faringitei. De asemenea, statisticile o poziționează pe aceeași poziție cu mierea din flori de tei. Ambele reglează tensiunea arterială și îmbunătățesc calitatea somnului.

Poti explora lumea intreaga prin intermediul albinelor asa cum ele exploreaza zone intregi pentru a ne oferii un gram de sanatate
   Albinele sunt insecte zburătoare, clasificate în cadrul super familiei Apoidea din cadrul subordinului Apocrita, care mai conține viespile și furnicile, care se hrănesc cu nectarul florilor (ca sursă de energie grație conținutului de zaharuri) și cu polen (ca sursă de proteine, folosit mai mult la hrănirea larvelor), activitate ce se soldează cu polenizarea florilor și, în unele cazuri, cu producerea mierii și cerii.